Τι διαφορετικό έχει εδώ;

Είναι σίγουρο ότι εκεί έξω υπάρχουν άπειρες επιλογές, ειδικά σε ότι αφορά στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων.

Οι εταιρείες που ασχολούνται με το Web Design είναι πλέον πολλές και, αρκετές από αυτές, ιδιαίτερα αξιόλογες. Από την άλλη, υπάρχουν λύσεις που φτάνουν μέχρι και το δωρεάν. Τι διαφορετικό λοιπόν θα βρει κάποιος εδώ;

Δεν υπάρχει δεδομένη απάντηση, ωστόσο το κλειδί βρίσκεται στην κοινή φιλοσοφία: να βλέπουμε τα πράγματα με παρόμοιο τρόπο και να έχουμε κοινό στόχο.

Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να παρουσιάσω μερικές από τις αρχές πάνω στις οποίες επιδιώκω να γίνεται κάθε συνεργασία:

Εμπιστοσύνη

Καμιά συνεργασία δεν μπορεί να ευδοκιμήσει χωρίς αυτό το συστατικό. Χτίζεται δύσκολα, χάνεται εύκολα και χρειάζεται συνεχώς συντήρηση. Όταν υπάρχει όμως, είναι το θεμέλιο μιας επιτυχούς συνεργασίας.

Ειλικρίνεια

Όπως και η εμπιστοσύνη, αποτελεί το δεύτερο εύθραυστο θεμέλιο μιας σχέσης συνεργασίας. Είναι το συστατικό με το οποίο χτίζεται η εμπιστοσύνη και συχνά, το πρώτο θύμα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Συνέπεια

Δύσκολη, όσο και απαραίτητη. Και δυστυχώς, ιδιαίτερα στο χώρο του Internet, δυσεύρετη. Από τις προθεσμίες και την εξέλιξη ενός project, ως την ακρίβεια στα ραντεβού, η συνέπεια είναι ο μεγάλος απών σε πολλές αποτυχημένες συνεργασίες. Και ο απαραίτητος παρών στις επιτυχημένες.

Αυτοί οι τρεις είναι οι λόγοι για να μείνετε εδώ. Όπως ίσως παρατηρήσατε, πουθενά δεν λέει για τιμές, προσφορές, εκπτώσεις κτλ. Αυτά είναι αριθμοί. Μαζί θα μιλήσουμε για αξίες.

Περισσότερα στην ίδια κατηγορία:

Ρωτήστε μας

Θέλετε πληροφορίες για το site σας; Επικοινωνήστε μαζί μας, τώρα!

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com