Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε βασίζονται πάντα στο τρίπτυχο Ευχρηστία - Ταχύτητα - Design. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παρέχουμε στους πελάτες μας το αποτέλεσμα που επιθυμούν, αλλά να τους προφυλάξουμε και από συχνά λάθη.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας αποτρέψουμε από πράγματα που - ενώ φαίνονται ωραία - στην πραγματικότητα λειτουργούν σε βάρος της ευχρηστίας και της απόδοσης ενός website, σύμφωνα με τα σύγχρονα standards.

Για την κατασκευή χρησιμοποιούμε τη δημοφιλή πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System - CMS) Joomla!, η οποία διαθέτει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Το σύστημα διαχείρισης είναι φιλικό προς το χρήστη. Έτσι, με μια σύντομη εκπαίδευση, μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, χωρίς βοήθεια και - κατά συνέπεια - χωρίς κόστος.
  • Είναι responsive. Αυτό σημαίνει ότι το website προσαρμόζεται στο μέγεθος της οθόνης της συσκευής. Έτσι, εμφανίζεται διαφορετικά σε κινητά, tablets ή laptops.
  • Διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία έτοιμων templates επαγγελματικού επιπέδου, με απεριόριστες δυνατότητες διαμόρφωσης.
  • Είναι SEO friendly. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τα βασικά κριτήρια που θέτουν οι μηχανές αναζήτησης, ώστε να βαθμολογούν το website θετικά.
  • Είναι ασφαλής, καθώς υπάρχουν συνεχείς αναβαθμίσεις, από μια μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών σε όλο τον κόσμο. Έτσι, οποιοδήποτε κενό ασφάλειας ανακαλυφθεί, αντιμετωπίζεται άμεσα.

Βήματα

Η διαδικασία κατασκευής ακολουθεί τα παρακάτω στάδια:

Αρχικά, θα γνωριστούμε και θα μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για την επιχείρησή σας, τη φιλοσοφία και τους στόχους σας.

Στη συνέχεια θα διερευνήσουμε τις απαιτήσεις και τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσω της ιστοσελίδας σας.

Στο επόμενο βήμα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις λύσεις που θεωρούμε καταλληλότερες και θα επιλέξουμε μαζί σας ποιες από αυτές θα εφαρμόσουμε.

Αμέσως μετά, θα θέσουμε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Η παράδοση εντός χρονικών ορίων είναι από τα χαρακτηριστικά μας που θεωρούμε πιο σημαντικά.

Κατά τη διάρκεια του έργου θα είμαστε σε τακτική επαφή, ώστε να ελέγχετε την πρόοδο και μαζί να τελειοποιούμε τις λεπτομέρειες.

Μετά την ολοκλήρωση, η συνεργασία μας δεν τελειώνει. Αντίθετα, μόλις αρχίζει. Είμαστε πάντα εδώ για να σας υποστηρίξουμε, να σας συμβουλεύσουμε και να επιλύσουμε κάθε ζήτημα.

 

Είναι ανοησία να πληρώνεις πολλά για κάτι. Είναι όμως καθαρή τρέλα να πληρώνεις πολύ λίγα”, Χ. Τσιμπόγος

Κόστος

Δεν είμαστε ακριβοί. Στόχος μας πάντα είναι να είμαστε οικονομικοί.

Ρωτήστε μας!

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Περισσότερα στην ίδια κατηγορία:

Ρωτήστε μας

Θέλετε πληροφορίες για το site σας; Επικοινωνήστε μαζί μας, τώρα!

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com