Αντί βιογραφικού

Το Internet ήταν πάντα για μένα τρόπος ζωής. Από το μακρινό 1997 που απέκτησα την πρώτη μου σύνδεση, μέχρι σήμερα, πάντα με ενδιέφερε ότι είχε σχέση με αυτό το μαγικό κόσμο.

Αν κάνεις τη δουλειά που αγαπάς, δε θα χρειαστεί να εργαστείς ούτε μια μέρα στη ζωή σου
Κομφούκιος

Αν και αρχικά η επαγγελματική κατεύθυνση ήταν τελείως διαφορετική, το 2004 αποφάσισα να αλλάξω πορεία και να ασχοληθώ και επαγγελματικά με το χώρο του διαδικτύου. Η αρχή έγινε με μια θέση πωλητή σε εταιρεία με διαδικτυακές υπηρεσίες, εξελίχθηκε σε διεύθυνση πωλήσεων και διευρύνθηκε σε θέματα διαδικτυακού marketing.

Η κατασκευή ιστοσελίδων ξεκίνησε αρχικά από πάθος και περιέργεια. Τα αποτελέσματα όμως, έδειξαν ότι μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο.

Το ίδιο συνέβη και με τα Social Media. Με παρουσία στο Facebook από το 2007, μπορώ να πω ότι έζησα όλο το έργο από την αρχή. Ένα έργο που άλλαξε πολλά στο Internet και στον τρόπο που κινείται η αγορά σήμερα.

Σήμερα, έχω τη χαρά να συμμετέχω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε κάποια πολύ σημαντικά project, να υπογράφω τα site εταιρειών που θεωρώ τιμή μου που με επέλεξαν και να δέχομαι με ικανοποίηση τις συστάσεις τους.

Περισσότερο από όλα όμως, έχω τη χαρά να εργάζομαι στο χώρο που πάντα ήξερα ότι ανήκω.

Περισσότερα στην ίδια κατηγορία:

Ρωτήστε μας

Θέλετε πληροφορίες για το site σας; Επικοινωνήστε μαζί μας, τώρα!

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com