Το City Language School είναι ένα πρότυπο σχολείο ξένων γλωσσών στην Πετρούπολη. Μετά τη μεταφορά του σε έναν σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο, οι άνθρωποί του αποφάσισαν να επενδύσουν και στη διαδικτυακή παρουσία τους.

Το website ολοκληρώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013, ακριβώς με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και αναβαθμίστηκε τον Νοέμβριο του 2016. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα σύνδεσης των μαθητών με δικό τους κωδικό, ώστε να μπορούν να βλέπουν περιεχόμενο (βιβλία, τεστ, αποτελέσματα εξετάσεων κ.α.) που δεν είναι ορατό στους υπόλοιπους χρήστες.

Tech Info

 • Υπηρεσίες: Σχεδιασμός, Κατασκευή, Υποστήριξη, Διαχείριση, Φιλοξενία
 • Γλώσσες: Ελληνικά
 • Ολοκλήρωση: 30 Νοεμβρίου 2016
 • Είπαν:

  "Όταν αποφασίσαμε να αναθέσουμε στην Kokonut Web Services την κατασκευή του site μας, είχαμε φροντίσει να κάνουμε μια εκτενέστατη έρευνα αγοράς και ξέραμε ότι θα είχαμε μια δουλειά 100% επαγγελματική, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

  Αυτό που δεν είχαμε φανταστεί είναι ότι θα γνωρίζαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος θα γινόταν ένα με την ομάδα μας. Αποκτήσαμε έναν συνεργάτη με άποψη, φρέσκο μυαλο, δημιουργική σκέψη και κ α τ α π λ η κ τ ι κ ές ιδέες.

  Από τότε και μέχρι σήμερα, έχουμε έναν μόνιμο, εξ αποστάσεως συνεργάτη που εξακολουθεί να μας δίνει ιδέες για να βελτιώσουμε την εικόνα της δουλειάς μας. Αξία ανεκτίμητη! Ευχαριστούμε από καρδιάς!

  Γιώργος Μπρούστης - City Language School

Εικόνες

 • Επιστροφή στην κατηγορία Portfolio
  Περισσότερα στην ίδια κατηγορία: